01

Brand
story

Thee is een natuurlijk product. Al duizenden jaren een bron van warmte, energie en rust. Onze thee groeit in een subtropisch klimaat, geplukt op de helling en gesorteerd in de vallei.

We gebruiken alleen jonge theeblaadjes. Zo krijg je de beste smaak. In onze melanges laten we ons inspireren door de rijke theeculturen van de hele wereld; van oorspronkelijke Sri Lankese en Chinese thee, tot typerende Engelse blend en karakteristieke combinaties met Zuid-Afrikaanse Rooibos.

Naast onze zorgvuldige geselecteerde thee gebruiken we kruiden en echte stukjes fruit om extra karakter en smaak te geven. Alles is volledig verbouwd volgens de Fairtrade standaard zodat de pure smaak wordt behouden. We hopen dat je geniet van de veelzijde selectie van Valley Tea by Verdi!

02

Onze
thee

Valley Tea

Valley Tea by Verdi bestaat uit vijftien heerlijke, wereldse theesoorten. Met deze blends ervaar je door welke theeculturen wij zijn geïnspireerd. Of je nu van een traditionele English Blend; elke blend bevat een stukje wijsheid waar we geen genoeg van kunnen krijgen.

PREMIUM SELECTION

De premium selection van Valley Tea by Verdi bevat twaalf exclusieve, inspirerende theesoorten waarbij elke blend voorzien is van een luxe verpakking. Waan je voor even in de Arabische wereld onder het genot van een kopje Saharan Winds of ga voor koninklijke klasse met Charming English. Deze thee blends bevatten mooie, grote theebladeren, specerijen en echte stukjes fruit. Door het doorzichtige nylon theezakje heeft de grove thee voldoende ruimte om te wellen voor een ultieme smaakexplosie.

03

Product
selectie

VALLEY ORGANIC Green tea lemon

Art. code 123334

Spicy east (chai tea)

Art. code 45679

Green tea

Art. code 45634