ONZE koffie

DE BESTE KOFFIE
MERKEN & MELANGES
VANUIT DE HELE WERELD

Carmen Koffie

Een krachtige, temperamentvolle koffie, gemaakt van de allerbeste bonen en met de grootste zorg gemenageerd. Carmen heeft passie voor koffie en alles wat daarmee samen gaat. Een weerspiegeling van de gelijknamige opera, met een vurige en warm Spaans tintje.
Bekijk

Brizio Espresso

Brizio staat voor het moderne vakmanschap. Exclusieve espresso van Arabica bonen en een stijlvol design. Alle Brizio melanges zijn gebaseerd op generaties oude Napolitaanse espressorecepten en tegelijkertijd doordrenkt met modern genot. Brizio bevat het allerbeste uit heden en verleden.
Bekijk

Canal Coffee Co.

Canal Coffee Co. houdt deze nalatenschap in ere met buitengewone koffiemelanges, geïnspireerd door de stad Amsterdam en haar bewoners.
Bekijk

Organic Coffee

Organic Coffee by Verdi is een luxe blend met zorgvuldig geselecteerde espressobonen. Het Fairtrade label garandeert dat de koffie voor een eerlijke prijs is gekocht van corporaties van boeren in ontwikkelingslanden en tegelijkertijd ook een bijdrage levert aan betere leef- en werkomstandigheden voor de boeren.
Bekijk

Bio Naturale

De koffiebonen in deze 100% Arabica melange vinden hun oorsprong in een selectie van de beste fairtradekoffieplantages langs de evenaar. Het resultaat is een donker gebrande espresso, waarin de natuurlijke, zoete karameltonen van de Arabica bonen worden gecontrasteerd door een klein fruitig zuurtje. Zuiver en puur; ‘Bio Naturale’.
Bekijk

Hollandsche Branders

Een goede kop koffie draagt al eeuwenlang bij aan onze Hollandse nuchterheid. Sinds de 16e eeuw werden koffiebonen, verbouwd in exotische, hooggelegen valleien, per schip vervoerd naar onze laaglanden. Hier gingen nuchtere Hollandse brandmeesters experimenteren om de lekkerste melanges te branden.
Bekijk