ONZE KOFFIE

DE BESTE KOFFIE
MERKEN & MELANGES
VANUIT DE HELE WERELD
Logo

Carmen Koffie

Een krachtige, temperamentvolle koffie, gemaakt van de allerbeste bonen en met de grootste zorg gemelangeerd. Carmen heeft passie voor koffie en alles wat daarmee samen gaat. Een weerspiegeling van de gelijknamige opera, met een vurig en warm tintje. De koffiebonen worden met liefde geselecteerd en dit resulteert in een espresso met karakter. Proef de passie en amour in het uitgebreide assortiment van Carmen.
Bekijk
Logo

Brizio Espresso

Brizio staat voor het moderne vakmanschap. Exclusieve espresso van Arabica bonen en een stijlvol design. Alle Brizio melanges zijn gebaseerd op generaties oude Napolitaanse espressorecepten en tegelijkertijd doordrenkt met modern genot. Brizio bevat het allerbeste uit heden en verleden.
Bekijk
Logo

Organic Coffee

Alle koffiebonen van Organic by Verdi worden verantwoord verbouwd in Zuid Amerika en worden zorgvuldig geselecteerd uit eersteklas seizoenoogsten. Het resultaat is een klassieke, high-end, Italiaanse espresso met tonen van cacao, een kruidig aroma en een intense bite. Een heerlijke melange waar levendigheid en een krachtige smaak samenkomen in een perfect gebalanceerde, aromatische melange.
Bekijk
Logo

Canal Coffee Co.

Canal Coffee Co. houdt deze nalatenschap in ere met buitengewone koffiemelanges, geïnspireerd door de stad Amsterdam en haar bewoners.
Bekijk
Logo

Bio Naturale

De koffiebonen in deze 100% Arabica melange vinden hun oorsprong in een selectie van de beste fairtradekoffieplantages langs de evenaar. Het resultaat is een donker gebrande espresso, waarin de natuurlijke, zoete karameltonen van de Arabica bonen worden gecontrasteerd door een klein fruitig zuurtje. Zuiver en puur; ‘Bio Naturale’.
Bekijk
Logo

Hollandsche Branders Koffie

Een goede kop koffie draagt al eeuwenlang bij aan onze Hollandse nuchterheid. Sinds de 16e eeuw werden koffiebonen, verbouwd in exotische, hooggelegen valleien, per schip vervoerd naar onze laaglanden. Hier gingen nuchtere Hollandse brandmeesters experimenteren om de lekkerste melanges te branden. Een traditie die wij eren.
Bekijk
Logo

Roast&Co

Roast & Co. Zonder twijfel een van de meest rechttoe rechtaan koffiebranders. Zij bieden u een geweldige klassieke kop koffie voor puur genot; op het werk, onderweg, of thuis. Geen franje, geen gedoe, alleen smaak. Vers geroosterde, hoge kwaliteit Brooklyn stijl koffie, gemaakt door en voor hardwerkende mensen.
Bekijk
Logo

NoCa

NoCa, de voornaamste cafeïnevrije koffie voor koffieliefhebbers. NoCa wordt cafeïnevrij gemaakt door middel van een moderne en natuurlijke techniek, genaamd het Swiss Water® Process. Dit betekent dat bijna alle cafeïne op natuurlijke wijze wordt geëxtraheerd zonder het gebruik van chemicaliën, zoals vaak het geval is bij cafeïnevrije koffies van andere merken, en nog belangrijker zonder verlies van smaak. Geniet van de volle, rijke smaak, van NoCa!
Bekijk
Logo

Private Labels

Wil je als bedrijf je klanten echt iets bijzonders bieden, wat ze nergens anders kunnen krijgen? Onze Private Label oplossingen maken het verschil. Melange, branding, verpakking en take-away cups, alles kunnen wij op maat ontwikkelen en ontwerpen.
Bekijk
Logo

Capsules

Van onze bekendste koffie concepten bieden we ook capsules aan. Zo kun je gemakkelijk en gerust genieten van de lekkerste koffie. Natuurlijk leveren we ook de bijpassende machines en accessoires.
Bekijk