OVER ONS

ONS VERHAAL

WIJ ZIJN VERDI KOFFIEGROEP

Een full-service koffieleverancier voor (horeca)bedrijven. Binnen onze selectie exclusieve koffielijnen is er altijd een merk wat bij de uitstraling van jouw bedrijf past. De beste koffie en koffieautomaten is waar we voor staan. Service is daar een belangrijk onderdeel van en altijd al geweest. Daarom vinden we het ontzettend belangrijk om de service- en onderhoudsdienst in eigen beheer te hebben. Zo staat onze technische dienst van Espresso Service Dienst altijd voor onze klanten klaar. Voor preventief onderhoud én calamiteiten.    

 

Wil je weten voor wat we soort bedrijven we allemaal werken? We doen zaken met lokale helden en grote (hotel)ketens, cateraars en groothandels, zoals Victoria Trading, Vermaat Groep, Albron, Bakker van Maanen, Fletcher hotels, Artis, Van der Valk, Eindhoven Airport, The Bulldog, Happy Italy, Loetje en Foox.

 

Verdi Koffiegroep kijkt ook graag over de grens. Zo zijn onze koffiecups van Canal Coffee en Brizio binnenkort ook in diverse buitenlandse supermarkten verkrijgbaar. Iets waar we ontzettend trots op zijn.


Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

ONZE GESCHIEDENIS,
WAAR KOMEN WE VANDAAN…

Verdi Koffiegroep heeft al een hele geschiedenis achter de rug. In 1993 richt Peter Veerkamp Espresso Service Dienst (ESD) op en begint met de verkoop en onderhoud van koffiemachines. Al snel komt hij Nico Klinkenberg tegen, die al sinds eind jaren tachtig koffie verkoopt. Beide leveren hierbij aan de horeca. In 1998 bundelen Nico en Peter hun krachten en richten het merk Carmen op. Carmen is een temperamentvol koffiemerk vernoemd naar de gelijknamige passievolle opera. Samen hebben ze zo de gouden combinatie. De koffiemachines en het onderhoud daarvan onder Espresso Service Dienst en de koffie en bijbehorende producten onder Carmen.

 

Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid en het merkenportfolio uitgebreid. Doordat er meer koffiemerken bij kwamen naast Carmen, is het bedrijf in 2016 verder gegaan als Verdi Koffiegroep, vernoemd naar Guiseppe Verdi. Verdi was een organist, pianist en dirigent, maar bovenal één van de grootste Italiaanse componisten. Een ware maestro, schepper en vakman, vol met passie en creativiteit, maar tegelijkertijd ook een man van het volk met een bijzonder gezond werkethos. Geïnspireerd door onze naamgenoot combineert Verdi Koffiegroep een haast Italiaanse passie en temperament voor ons vakgebied, met kennis, servicegerichtheid en een nuchtere Noord-Hollandse kijk op zaken.

 

Ondertussen is Verdi Koffiegroep een echt familiebedrijf met ongeveer 55 medewerkers. En nog steeds groeiende. Van monteurs, planners, chauffeurs, magazijnmedewerkers, verkoop binnen– en buitendienst tot de financiële en marketingafdeling.