Header

BRAND
STORY

Amsterdam was als havenstad een pionier in de koffiehandel, zo had de stad één van de eerste koffiehuizen van Europa. Deze koffiehuizen waren erg populair onder de Amsterdamse bevolking en haar bezoekers, tot ze veranderden in coffee shops, maar dat is een ander verhaal…

Canal Coffee Co. houdt deze nalatenschap in ere met buitengewone koffiemelanges, geïnspireerd door de stad Amsterdam en haar bewoners.

ONZE KOFFIE

CANAL COFFEE CO. ESPRESSO

Een sterke, donkere en smakelijke espresso, die het down-to-earth karakter van de stad weerspiegelt. Een vleugje pure cacao zorgt voor een goed gebalanceerde espressoblend met een romige compositie en intense nasmaak. Een traditionele espressosmaak met een onderscheidende aroma en krachtige bite.

Canal Export

Naast Nederland kan nu ook Rusland kennismaken met de rijke koffiegeschiedenis van Amsterdam. De drie premium export blends van Canal Coffee: Espresso, Arabica en Organic, zijn speciaal ontwikkeld en gebrand om de Russische markt een authentieke Amsterdamse koffiebeleving te geven.

Meer informatie is te vinden op www.canalcoffee.co

CANAL CAPSULES

Een sterke, donkere en smakelijke espresso in een koffiecup of toch de toegankelijkere lungo blend? Met de aluminium koffiecups van Canal bent u altijd verzekerd van een perfect gezet kopje koffie. Verkrijgbaar in drie smaken: lungo, espresso en ristretto. Deze aluminium koffiecups zijn compatibel voor Nespresso koffiemachines. Te koop per 100 cups (5x 20 stuks).

Keurmerken

Canal Coffee co. koffie is biologisch en heeft het Klimaat Neutraal keurmerk.

Klimaat Neutraal

De totale CO2-uitstoot van deze koffie is berekend van plantage tot schap. Wij streven ernaar deze uitstoot te verminderen en compenseren de CO2-uitstoot die wij (nog) niet kunnen verminderen via gecertificeerde klimaat slimme koffieprojecten.

Biologisch

Bij Biologische koffie worden geen pesticiden, kunstmest en andere chemische middelen gebruikt. Dat is niet alleen veel beter voor mens en natuur, maar zorgt er ook voor dat de natuurlijke smaak van de bonen behouden blijft.

PRODUCT
SELECTIE

Preview

Canal espresso, cremé en cappuccino porselein

Preview

Canal suiker


Art. code 330000
Preview

BIOLOGISCHE KOFFIEROOM


Art. code 290000
Preview

Canal Takeaway cups