OVERIGE PRODUCTEN

ONDERSTAAND EEN OVERZICHT
VAN ONZE OVERIGE PRODUCTEN
Logo

Valley Tea

Thee is een natuurlijk product. Al duizenden jaren een bron van warmte, energie en rust. Onze thee groeit in een subtropisch klimaat, geplukt op de helling en gesorteerd in de vallei.
Bekijk
Logo

Oh La L'eau

Om goed, gezond en lekker water te drinken hoef je niet eerst langs Franse of Belgische bronnen om daar het water te bottelen in (plastic) flesjes  en dan weer deze kant op te vervoeren. Dat kan veel handiger en duurzamer! Tenminste, zo denken wij er over bij Oh La L’Eau.
Bekijk
Logo

MR COOK

Mr. Cook is een koekenbakker in hart en ziel, maar van een goede kop koffie of thee wordt hij ook meer dan enthousiast. Het is dan ook geen toeval dat al onze koekjes perfect samen gaan met een goede kop cappuccino, espresso of verse thee. Wij bakken onze koek in een ambachtelijke bakkerij waar de lekkerste koffiekoekjes worden gebakken. Hierbij gebruiken we alleen de beste natuurlijke grondstoffen en dat proef je.
Bekijk
Logo

Mr. Freddo

Een verfrissende ijskoffie! De Mr. Freddo ijskoffie poedermix is samengesteld uit de beste ingrediënten en speciaal ontwikkeld voor de horeca. Naar eigen creativiteit en wensen kunnen smaken toegevoegd worden, zoals slagroom, likeur of zoete karamel / hazelnoot siroop. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Bekijk
Logo

POWER CLEAN

Wij beschikken over een breed assortiment reinigingsproducten om uw koffiemachine in top conditie te houden!
Bekijk