Header

BRAND
STORY

Een krachtige, temperamentvolle koffie, gemaakt van de allerbeste bonen en met de grootste zorg gemelangeerd. Carmen heeft passie voor koffie en alles wat daarmee samen gaat. Een weerspiegeling van de gelijknamige opera, met een vurige en warm Spaans tintje. De koffiebonen worden met liefde geselecteerd en dit resulteert in een espresso met karakter. Proef de passie en amor in het uitgebreide assortiment van Carmen.

De krachtige temperamentvolle espressomelanges van Carmen word gemaakt van de allerbeste bonen. Om deze bonen te bemachtigen reizen we langs alle streken in gerenommeerde koffielanden zoals Brazilië, Colombia, Costa Rica, Cuba, Guatemala, Kenya, Puerto Rico, Uganda, Tanzania en Jemen. Zo selecteren we alleen eersteklas seizoensoogsten en kunnen we altijd de unieke Carmen smaak en beste kwaliteit garanderen!

ONZE KOFFIE

CARMEN CLASSIC

Een herkenbare, tijdloze smaak. De smaak wordt gekenmerkt door de klassieke, volle textuur en aardse aroma, perfect voor de volautomaat. Een vurige espresso die je laat nagenieten met een zacht zuurtje. Oftewel, een melange die je smaakpapillen nooit zal vermoeien.

CARMEN SUPERIEUR

Bekend om zijn rijke, hartstochtelijke smaak. Een koffie met een sterk karakter door de kruidige ondertonen van onder andere kruidnagel en steranijs. De smaak wordt gekenmerkt door subtiele bitters en een zuurtje dat zorgt voor een complexe en complete blend.

CARMEN BLACK LABEL

Een melange met een aromatische, krachtige en diep gebrande espressosmaak. De allerbeste bonen worden door onze keurmeesters geselecteerd. Het resultaat is een verfijnde, luxe melange en dat proef je direct; een kenmerkende textuur en een verassend vleugje vanille. Een perfecte harmonie.

PRODUCT
SELECTIE

Preview

Carmen koffieroom


Art. code 200000
Preview

Carmen suikerbaby's


Art. code 301000
Preview

Carmen Kopje

Preview

Carmen Takeaway cup