Header

BRAND
STORY

Al honderd jaar staat havenstad Napoli bekend om zijn karakteristieke espresso. Sterk en geraffineerd. Met Brizio proef je deze eeuw aan koffiecultuur.

Brizio staat voor het moderne vakmanschap. Exclusieve espresso van Arabica bonen en een stijlvol design. Alle Brizio melanges zijn gebaseerd op generaties oude Napolitaanse espressorecepten en tegelijkertijd doordrenkt met modern genot. Brizio bevat het allerbeste uit heden en verleden.

Brizio staat voor het beste moderne vakmanschap. Exclusieve espresso & stijlvol design. Alle Brizio melanges zijn gebaseerd op generaties oude Napolitaanse espresso recepten en tegelijkertijd doordrenkt met het moderne cosmopolitische genieten. Brizio bevat het allerbeste uit heden & verleden.

ONZE KOFFIE

BRIZIO ESPRESSO TRADIZIONALE

De krachtige smaak van Brizio Espresso Tradizionale wordt verrijkt door genuanceerde ondertonen. Hierdoor heeft Brizio niet alleen karakter, maar ook een ronde, subtiele dronk. Een diep gebrande Arabica espresso met een ruwe bolster en blanke pit. Een droomhuwelijk tussen complexiteit, volheid en aroma! De perfecte Napolitaanse espresso. Solo, doppio of als basis voor een cappuccino.

BRIZIO LUNGO CLASSICO

De volle smaak van Brizio Lungo Classico heeft een perfecte balans van fermheid en finesse. Door de donkere, maar milde branding heeft Brizio niet alleen temperament, maar ook een zachte, soepele afdronk. De krachtige smaak van Brizio Lungo is rijk als de geschiedenis van Napoli. Nuances van zoete vanille en kruidige ondertonen creƫren samen de ideale samenstelling voor een perfect koffiemoment.

BRIZIO CAPSULES

De perfecte Napolitaanse espresso of toch de volle smaak van Brizio Lungo Classico? Met de aluminium koffiecups van Brizio bent u altijd verzekerd van een perfect gezet kopje koffie. De koffiecups zijn verkrijgbaar in drie smaken: lungo, espresso en ristretto. Deze aluminium koffiecups zijn compatibel voor Nespresso koffiemachines. Te koop per 100 cups (5x 20 stuks).

PRODUCT
SELECTIE

Preview

Brizio suiker


Art. code 310000
Preview

Brizio hotdrinkcups

Preview

Brizio melkcups


Art. code 210000
Preview

Brizio Kopje