01

Brand
story

Al honderd jaar staat havenstad Napoli bekend om zijn karakteristieke espresso. Sterk en geraffineerd. Met Brizio proef je deze eeuw aan koffiecultuur.

Brizio staat voor het moderne vakmanschap. Exclusieve espresso van Arabica bonen en een stijlvol design. Alle Brizio melanges zijn gebaseerd op generaties oude Napolitaanse espressorecepten en tegelijkertijd doordrenkt met modern genot. Brizio bevat het allerbeste uit heden en verleden.

Brizio staat voor het beste moderne vakmanschap. Exclusieve espresso & stijlvol design. Alle Brizio melanges zijn gebaseerd op generaties oude Napolitaanse espresso recepten en tegelijkertijd doordrenkt met het moderne cosmopolitische genieten. Brizio bevat het allerbeste uit heden & verleden.

02

Onze
koffie

Brizio espresso tradizionale

De krachtige smaak van Brizio Espresso Tradizionale wordt verrijkt door genuanceerde ondertonen. Hierdoor heeft Brizio niet alleen karakter, maar ook een ronde, subtiele dronk. Een diep gebrande Arabica espresso met een ruwe bolster en blanke pit. Een droomhuwelijk tussen complexiteit, volheid en aroma! De perfecte Napolitaanse espresso. Solo, doppio of als basis voor een cappuccino.

Brizio lungo classico

De volle smaak van Brizio Lungo Classico heeft een perfecte balans van fermheid en finesse. Door de donkere, maar milde branding heeft Brizio niet alleen temperament, maar ook een zachte, soepele afdronk. De krachtige smaak van Brizio Lungo is rijk als de geschiedenis van Napoli. Nuances van zoete vanille en kruidige ondertonen creëren samen de ideale samenstelling voor een perfect koffiemoment.

03

Product
selectie

espresso tradizionale cups

Art. code 27001

espresso tradizionale blik

Art. code 16200

suiker

Art. code 31060