Header

CAPSULES

Van onze bekendste koffie concepten bieden we ook capsules aan. Zo kun je gemakkelijk en gerust genieten van de lekkerste koffie. Natuurlijk leveren we ook de bijpassende machines en accessoires. 

Geniet van de rijke Napolitaanse smaak van Brizio espresso, het authentieke vakmanschap van Branders, het temperament van Carmen en het sterke karakter van Canal.

Onze koffie

Brizio capsules

De perfecte Napolitaanse espresso of toch de volle smaak van Brizio Lungo Classico? Met de aluminium koffiecups van Brizio bent u altijd verzekerd van een perfect gezet kopje koffie. De koffiecups zijn verkrijgbaar in drie smaken: lungo, espresso en ristretto. Deze aluminium koffiecups zijn compatibel voor Nespresso koffiemachines. Te koop per 100 cups (5x 20 stuks).

Canal Capsules

Een sterke, donkere en smakelijke espresso in een koffiecup of toch de toegankelijkere lungo blend? Met de aluminium koffiecups van Canal bent u altijd verzekerd van een perfect gezet kopje koffie. Verkrijgbaar in drie smaken: lungo, espresso en ristretto. Deze aluminium koffiecups zijn compatibel voor Nespresso koffiemachines. Te koop per 100 cups (5x 20 stuks).

Branders capsules

De Hollansche Branders koffiecups zijn verkrijgbaar in vier smaken: lungo, espresso, ristretto en single origin. Deze aluminium koffiecups zijn compatibel voor Nespresso koffiemachines.